Järjestäjät

TTK:n Modet, eli miittien ylläpitäjät ja valvojat.

Säikky

Puheenjohtaja

Säikky on toinen TTK:n perustajista. Säikyn fursona on kissa. Säikky hoitaa miitissä tiiminjohtoa, viestintää, järjestelyä ja valvoo toimintaa ylipäätään. Säikyn miittijuoma on kauramaitokahvi. Säikky on lähihoitajaopiskelija.

Spooky

Varapuheenjohtaja

Spooky on toinen TTK:n perustajista. Spookyn fursona on koira. Spooky vastaa miitissä valvonnasta ja tunnelmasta. Spookyn tapaa usein myös keittiöstä teekuppi tassuissa. Spookyn miittijuoma on tee maidolla. Spooky on sosionomiopiskelija.

Rähmä

Järjestäjä

Rähmä liittyi TTK:n järjestäjätiimiin 2017. Rähmän fursona on alpakkaopossumi. Rähmä pyörittää miiteissä usein fursuitloungea ja valvoo miittiä ja sen meininkiä. Rähmän miittijuoma on vaniljatee. Rähmä on palvelualan opiskelija.

Bubblewrap

Järjestäjä

Bubblewrap liittyi TTK:n järjestäjätiimiin 2018. Bubblewrapin fursona on peura. Bubblewrap usein kuvittaa ja tekee mainokset ja luo sisältöä miitille. Miitissä Bubble on usein juontajana. Bubblen miittijuoma on ruusulimsa. Bubble on mediasisällön tuottaja.

Mitä me modet teemme?

Suunnittelemme ja toteutamme TTK:n miitit tiimissä. Miiteissä keitämme kahvia ja viihdytämme kävijöitä. Valvomme miitin kulkua ja pyrimme ylläpitämään miiteissä hyvää meininkiä. Meiltä voi myös miitissä kysyä harrastukseen liittyviä kysymyksiä, tai tulla muuten vaan juttelemaan.

Miten tunnistan moden?

Meillä on alla olevien kuvien mukaiset pinssit, missä lukee "mode".Moden saattaa myös löytää yllä olevan kuvan suiteista. Miittiä valvoo aina vähintään pari modea, silloin kun toiset modet suittaa.